TEMA'dan 2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayına destek
banner110

TEMA Kargı İlçe Temsilcileri, 2023 Eğitim Vizyonu Değerlendirme Çalıştayına destek verdi.

Atatürk İlk Okulu konferans salonunda 3 Ocak 2019 Perşembe günü Kargı Milli Eğitim Müdürlüğü 2023 Eğitim Vizyonu Değerlendirme Çalıştayına, Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Milli Eğitim Şube Müdürleri, ilçe okul müdürleri, öğretmenler, STK temsilcileri, okul aile birliği başkanları ve muhtarlarla birlikte Tema Kargı İlçe Temsilcisi Recep Aykaç ve Üniversite Genç Tema Başkanı Hamza Yapar da katılarak, istişarelerde bulundular.

Toplantıda 2023 Eğitim Vizyonunun Felsefesi ve Temel Politikası hakkında bilgilendirme konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç'i dinleyen Tema temsilcileri, 2023 Eğitim Vizyonunun Felsefesi ve Temel Politikasını desteklediklerini belirterek, toplantıda katılımcılara fikirlerini sundular.

Fikir alışverişinin ardından Tema Temsilcileri, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a 2013 Eğitim Vizyonu çalışmaları için ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç'e ise kendilerini çalıştayda ayrıntılı bilgilendirdikleri için teşekkür ettiler. 

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.