Tatlı ve Akil panelde bir araya geldi
banner110

Hukukçular Derneği tarafından düzenlenen "Uluslararası Hukuk ve Türkiye Kış Okulu’nda" adlı panelin konuğu Emekli Büyükelçi Kargılı hemşehrimiz Hakkı Akil oldu.

Program Medipol Üniversitesi Kavacık Güney Yerleşkesi’nde gerçekleşti. Hemşehrimiz Av. Cavit Tatlı’nın Genel Başkanlığını yaptığı Hukukçular Derneği, Medipol Üniversitesi ile "Uluslararası Hukuk ve Türkiye Kış Okulu" programı kapsamında bir etkinlik düzenledi. Programa konuşmacı olarak katılan Kargı'nın yetiştirdiği kıymetlerden Emekli Büyükelçi Hakkı Akil, Hukuk Fakültesi öğrencileri ile buluştu.

Av. Cavit Tatlı’nın moderatörlüğünde Türkiye’nin uluslararası platformlarda temsili konusunda Hakkı Akil tecrübelerini paylaştı.

Türkiye'nin Uluslararası Platformlarda Temsili başlıklı panele ayrıca BM Cenevre Ofisi Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği Adalet Müşaviri Dr. Ahmet Ulutaş ve Avrupa Konseyi Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği Adalet Müşavirliği görevini yapmış olan ve halen Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü bünyesinde görevine devam eden Dr. Muhammet Murat Ülkü de katıldı.

Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen panelde Emekli Büyükelçi Hakkı Akil, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.