Soruk ailesinin mutlu günü
banner110

Murat ve Nefise Soruk çiftinin oğlu Kuzey, gerçekleştirilen düğün ile erkekliğe ilk adımı attı. Ali Yüksel Kavuştu Parkı'nda gerçekleştirilen düğün töreninde Başkan Murat Soruk’u ülkücü camia da yalnız bırakmadı.

Düğün törenine Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü, Ülkü Ocakları Osmancık İlçe Başkanı Osman Kolukısa, Ülkü Ocakları Hacıhamza Temsilcisi Emre Yıldız, İl Ocak yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Yoğun programı dolayısıyla düğün törenine katılamayan Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz da çiçek göndererek Soruk'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Erkekliğe ilk adımı atan Kuzey Soruk, ilk olarak araç konvoyuyla ilçeyi gezdi. Ardından misafirlere yemek ikram edilirken, akşam gerçekleştirilen düğün töreninde davetliler doyasıya eğlendi. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.