Siyasiler KGK’nın 10 Ocak resepsiyonunda
banner110

Çankaya’da bulunan KGK Genel Merkez binasında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen resepsiyona çalışan gazetecilerin yanısıra siyasiler de katılım sağlıyor. Saat 10.00’da başlayan ve 17.00’ye kadar devam edecek resepsiyona katılan isimler arasında Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İyi Parti Genel Sekreter Yardımcısı Uğurhan Tiryaki ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Murat Akca da yer alıyor.

10 Ocak nedeniyle verilen resepsiyona katılan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Başkan Mehmet Ali Dim ve duayen gazeteci Yavuz Donat ile sohbet eden Destici, gece gündüz demeden, özveriyle çalışan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ise yaptığı açıklamada, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin yanısıra kendilerini bu özel günde yalız bırakmayan siyasetçilere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.