Sevilen öğretmene büyük veda
banner110

Yaklaşık 14 yılından bu yana Kargı’da görev yapan Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı ve Çocuk Gelişimi öğretmeni Hasibe Kahraman’ın Samsun’a tayinin çıkması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

2005 yılında ilk görev yeri olarak geldiği Kargı’yı severek 14 yıldan bu yana Kargı’da görev yapan Hasibe Kahraman, ilçede birçok sosyal sorumluluk projesine imza atarak kısa sürede ilçe halkının da sevgisini kazandı.

Görevine Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulu’nda öğretmen olarak başlayan Kahraman daha sonra Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Çocuk Gelişi Bölümü öğretmenliği ve halen yapmakta olduğu müdür yardımcılığı görevini 6 yıldır sürdürüyor.

Hasibe Kahramanın uzun yıllardır görev yaptığı Kargı’dan Samsun’a tayininin çıkması nedeniyle sevenleri tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğine kendi okulunun yanı sıra eğitim camiası ve çok sayıda seveni katıldı.

Kargı’dan ayrılmasının kendisi için çok zor olduğunu belirten Kahraman, “Burada çok güzel insanlar tanıdım, çok güzel arkadaşlar ve dostlar edindim. İlk görev yerim olan ve 14 yılımı geçirdiğim Kargı’dan güzel duygularla ayrılıyorum. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Gecenin sonunda Hasibe Kahraman’a görev süresince yaptığı özverili ve fedakar çalışmalarından dolayı plaket ve hediyeler verildi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.