'Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz'
banner110

Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF), tarihin en büyük ve en çetin savaşlarından birinin yaşandığı Çanakkale'de hem karada hem denizde Mehmetçiklerin kanının son damlasına kadar mücadelede verdiğini söyledi.

ÇORDEF adına 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105’ncü yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gölten, "Osmanlı ordusunun 105 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek 'Çanakkale Geçilmez Destanı'nı yazdırdığı tarihidir" diyerek, şunları ifade etti:

"Türkiye'nin dört yanından bu anlamlı mücadelemiz hatırlatılacak."18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi"nin 105. yıl dönümü dolayısıyla Mehmetçik'in hatırasının, inancının, cesaretinin, azminin, manevi değerleri geleceğe aktarmak boynumuzun borcudur.

Düşmana da bir ölür bin dirilir, cepheye düğüne gider gibi gideriz. Kızıl elmayı görene kadar silahsızda ilerleriz diyerek,ülkeme göz dikenlere korku salmışızdır. Buradan aziz şehitlerimizi saygıyla minnetle şükranla anıyoruz ruhları şad mekanları cennet olsun."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.