Şahiner’i ziyaret ettiler
banner110

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili hemşehrilerimiz Ali Haydar Hakverdi ve Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı İbrahim Yollu, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i ziyaret etti.

Başkan Şahiner, Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ve Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı İbrahim Yollu’yu makamında ağırladı. Başkan Abdulkadir Şahiner, Böyle güzel dostlarımızın bizleri makamımız da ziyaret etmeleri bizleri onurlandırıyor. Bizlerin eskiye dayanan bir dostluğumuz var. Sayın Milletvekilimize ve Dernek Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ve Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı İbrahim Yollu’yu belediye girişinde karşılayarak, Belediyeyi gezdirdi. Ziyaret sonrası Başkan Şahiner, milletvekili ve dernek başkanına çeşitli hediyeler takdim etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ve Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı İbrahim Yollu’da, Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Başkanımızın Sungurlu’ya yaptığı güzel çalışmalarından dolayı kendisini tebrik etmek istedik” dediler.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.