Özbudak’tan 179. Yıl Ziyareti
banner110

Kargı PTT Müdürü Mustafa Özbudak, PTT’nin 179. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kargı Kaymakamı Hasan Taş’ı makamında ziyaret etti.

Kargı PTT Müdürü Mustafa Özbudak ve PTT personeli Ertuğrul Demir, Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi'nin (PTT) 179.kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kargı Kaymakamı Hasan Taş’ı ziyaret etti.

Özbudak, Kaymakam Taş’a çiçek verdi. 23 Ekim 1840 yılında kurulan PTT teşkilatının 179. yılını geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Özbudak, bu mutluluğu paylaşmak amacıyla Kaymakam Hasan Taş’ı ziyaret ettiklerini söyledi. Özbudak, Kaymakam Taş’a, PTT'nin tarihçesi ve hizmetleri hakkında bilgi verdi. PTT Müdürü Özbudak, “Kurulduğu tarihten itibaren ilerleyip gelişme göstererek gücünü her yıl artıran Posta İdaresi, günümüze kadar gücünü taşımıştır” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Taş, “1840 yılından bu yana halka hizmet veren ve hizmet çeşitliliği nedeniyle birçok kurumu içinde barındıran PTT teşkilatını tebrik ediyor, bu vesile ile tüm PTT çalışanlarının 179.yıl dönümü kutluyorum” dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.