"Ortak paydamız Kargı"
banner110

Kargı'da 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi partiler, adaylarını belirleyerek çalışmalara başladı.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Zeki Şen, CHP Belediye Başkan Adayı Kemal Dümenci ve MHP Belediye Başkan Adayı Recep Bolpaça, ortak paydalarının Kargı'nın geleceği ve insanların huzur ve mutluluğu olduğunu söyledi.

Kargı Gazetesi Muhabiri Ozan Acar, tüm siyasi partilerin adaylarını açıklamasının ardından seçim çalışmalarına başlayan adayları ziyaret ederek, adayların seçim çalışmalarını, belediye meclis üyeliklerini ve seçimlere nasıl hazırlandıklarını sordu.

CHP Kargı Belediye Başkan Adayı Kemal Dümenci’yi partisinin ilçe binasında ziyaret eden gazetemiz muhabiri Ozan Acar, ilk olarak adaylığının hayırlı olmasını dileyerek seçim çalışmalarında başarılar diledi. Acar, Kemal Dümenci’ye ilk günden bugüne kadar nasıl bir programla seçimlere hazırlandıklarını, ve belediye meclisi listesi sordu.

DÜMENCİ: "SAMİMİYETİMİZLE KAZANACAĞIZ"

Kargı’da siyasi partiler içerisinde ilk açıklanan aday olduğunu belirten Kemal Dümenci, bu nedenle geniş zamanlı bir programla seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Aktif ve dinamik bir seçim ekiplerinin olduğunu belirten Dümenci, "Kargı’da siyasi partiler içerisinde ilk açıklanan aday oldum. Bu zamanı da fırsata çevirerek vatandaşlarımıza kendimizi biraz daha fazla anlatma fırsatı bulduk. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, parti yönetimimiz ve üyelerimizden oluşan aktif bir ekibimiz var. Sistemli bir şekilde çalışarak vatandaşlarımıza kendimizi ifade ediyoruz. Alışıla gelmiş siyasi vaatlerle değil, samimiyetle yapacaklarımızı anlatıyoruz. Güzel tepkiler alıyoruz. Samimiyetin başarıyı getireceğine inanıyorum. Artık süreç hızlanıyor. Programımızı da bununla birlikte hızlandırmaya başladık. Önümüzdeki yaklaşık 2 aylık süreçte güzel çalışmalarla ve sizlerin desteği ile vatandaşlarımıza nasıl bir belediyecilik anlayışı getireceğimizi, yapacaklarımızı ifade edeceğiz. Seçimlerden başarıyla çıkacağımıza olan inancımız tam. Biz vatandaşlarımızın da desteği ile bunu başaracağız. Meclis listemizde sona geldik. Adaylarımızın bir çoğunu belirledik birkaç kişi ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda tamamen netleşmiş olacak. Son olarak seçimlerin ilçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, ziyaretiniz için teşekkür ediyorum’’ dedi.

BOLPAÇA, "HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ OLDUKÇA FAZLA"

MHP Kargı Belediye Başkan Adayı Recep Bolpaça’yı mali müşavirlik bürosunda ziyaret eden gazetemiz muhabiri Ozan Acar, adaylığının hayırlı olmasını dileyerek seçim çalışmalarında başlarılar diledi.

Adaylık çalışmaları ve meclis üyelikleri hakkındaki çalışmalarla ilgili Ozan Acar’a bilgiler veren Bolpaça, "Adaylığımızın açıklanmasının ardından ilk olarak meclis üyeliği ile ilgili listemiz üzerinde çalışmaya başladık. Listemizin şuanda büyük bir çoğunluğunu oluşturduk. Ancak görüşmelerimizin devam ettiği kişiler var. Netleşen arkadaşlarımızla çalışmalarımıza başlayarak ilk esnaf ziyaretimizi yaptık. Önümüzdeki günlerde listemizin tamamladığımızda bunu zaten sizinle ve vatandaşlarımızla paylaşacağız. Çalışmalarımız konusunda bilgi vermem gerekirse, söylediğim gibi ilk olarak esnaflarımızı ziyaret ettik. Beklediğimizden fazla bir teveccühle karşılaşıyoruz. Halkımızın desteğinin arkamda görüyorum. Vatandaşlarımız samimiyetle bizlere destek olacaklarını belirterek dua ediyorlar. Çalışmalarımız sırasında bu tür şeylerle karşılaşınca doğru yolda olduğumuzu görüyoruz ve bu bizi daha da şevkle çalışmaya itiyor. Vatandaşlarımızın özlemi olan samimi belediyecilik anlayışını biz ilçemize kazandıracağız. Çok çalışarak vatandaşlarımıza yapacaklarımızı anlatıp desteklerini isteyeceğiz. Seçim çalışmalarımızda sizlerinde desteği ile vatandaşlarımıza çalışmalarımız aktaracağız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ dedi.

ŞEN: "2 DÖNEME DAHA GÜZEL HİZMETLERLE BAŞLAYACAĞIZ’’

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’i ise, belediye başkanlığındaki makamında ziyaret eden gazetemiz muhabiri Ozan Acar, Başkan Şen’e yeniden aday olması dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini ileterek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Seçim çalışmaları ve meclis üyelikleri hakkında Ozan Acar’ın sorularını yanıtlayan Ak Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Zeki Şen, "2. Dönemde daha güzel hizmetlerle ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Öncelikle ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Şen, "Allah nasip etti yeniden aday olduk, 5 yıldır ilçemizde güzel çalışmalar yaptık. 5 yıl boyunca makam odamın kapısını bir kez olsun kapatmadım. Gelen her vatandaşımızı dinleyerek taleplerini yerine getirmeye çalıştım. Yapılabilecek olanları yaptım, yapılamayacak olanlarında neden yapılamayacağını anlattım. Elimden geldiğince vatandaşlarımızla iç içe olmaya çalıştım. İlçemizde güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum. Seçim sürecinin başlamasıyla birliktede partimizin takdiriyle yeniden aday oldum. Şuanda belediye meclisi üyeliği çalışmalarımız devam ediyor. Bu süreci partimizle istişare halinde yürütüyoruz. Zaman zaman kamuoyunda farklı isimler dillendiriliyor. Ancak şuanda kimseye net bir söz vermemiz mümkün değil. Ben şahsım adına sadece ekibimde görmek istediğim kişilere düşünüyor musun diye soruyorum. Eğer ki olumlu bir cevap alırsam o kişileri partimizle birlikte oluşturacağımız komisyonda önereceğim. Partimizle ortak bir kararlar meclis üyelerimizi belirleyeceğiz. Belediye meclisi üyeliği sürecinin Şubatın 15’ine kadar süreceğini tahmin ediyorum. Meclis üyelikleri de netleşince seçim çalışmalarımıza hız vereceğiz. Sadece seçimden seçime değil, ben zaten 5 yıldır belirli aralıklarda gerçekleştirdiğim ziyaretlerime devam ediyorum. Vatandaşlarımızın ilgisinden oldukça memnunum. Allah izin verirse 2. Dönemde daha güzel hizmetlerle ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Size ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.