Orhan Sarı’dan Odabaş’a ziyaret
banner110

Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı, Müdür Yardımcısı Yusuf Şahinbaş, Kargı Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hacı Odabaş’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Orhan Sarı 8. Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın Çorumlu çiftçi ve üreticilere önemli yararlar sağladığı söyledi. Sarı, hayvancılık desteklerinde başvuru tarihleri ve yararlanma kriterlerinin açıkladığına değinerek destekten yararlanmak isteyenlerin birinci dönem için 31 Aralık 2019 tarihine kadar, ikinci dönem için 1 Nisan 2020 – 15 Haziran 2020 tarihleri arasında başvuru yapabileceğini kaydetti.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Tarım Şurası sonuçlarının tarıma değer katacağına değinen Orhan Sarı, 2020 yılının hükümet destekleriyle önceki yıllara oranla verimli geçeceğine dikkat çekti.Hacı Odabaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün çalışmalarını yakınen takip ettiklerini ve çalışmalarında başarılar dilediklerini söyledi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.