Okçular atış gösterisi yaptı
banner110

Kargı Belediyesi tarafından düzenlenen asırlık Kargı panayırı dördüncü gününde Okçular tarafından atış gösterisi yapıldı.
Osmancık Okçuluk Kulübü sporcuları tarafından yapılan gösterileri Kargı Kaymakamı Hasan Taş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Eken ve çok sayıda vatandaş izledi.
Gösterilerin sonunda genç okçulara Kargı Kaymakamı Hasan Taş ve Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen tarafından hediyeler verildi.



KARGI’DA OKÇULUK EĞİTİMİ VERİLECEK
Sporcuların ödüllerin verilmesinin ardından konuşan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen Kargı’da da okçuluk sporunun temellerinin atılacağını söyledi.
Başkan Şen, ‘’Osmancık Okçuluk Kulübü Başkanımızla istişare ettik. Kargı’da da bu sporun temellerini atarak sporcular yetiştirmek için kurs açıyoruz. İnşallah yakın zamanda eğitimlere başlanacak’’ dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.