“Öğrencilerimize aile olmaya çalışıyoruz”
banner110

23.ve 24. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi ve ÇEKVA Başkanı Prof.Dr.Lütfi Akça, Başkan Yardımcısı Erdal Karslı ve Çorum İl Temsilcisi Ahmet Güngör Yayla Haber’i ziyaret etti.

Yayla Haber Gazetesi, Alaca Lider Gazetesi, Osmancık Haber Genel Yayın Yönetmeni, aynı zamanda Kargı Gazetelesi Yazı İşleri Müdürü Hacı Odabaş  ile bir süre görüşen ÇEKVA Yönetimi ÇEKVA’nın çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

ÇEKVA'nın köklü bir vakıf olduğunu belirten Prof. Dr. Lütfi Akça,Tüm Çorumlular'dan ÇEKVA'ya sahip çıkmalarını istedi.

Akça, “ÇEKVA'nın hizmet alanı sadece öğrenci bursuyla sınırlı değil. Öğrencilerimizi her alanda destekliyoruz. Bizim derdimiz eğitim ve öğretimde gençlere yardımcı olarak onların yükünü hafifletmek. Bu nedenle öğrencilerimize vakıftan ziyade aile olmaya çalışıyoruz. Çorum ortak paydasında bir arada olmanın farkındalığı içerisinde hep birlikte el ele vermemiz gerektiği kanaati içerisindeyim” diyerek Çorumluların ÇEKVA'yı sahiplenmesini beklediklerini ifade etti.

Hacı Odabaş ise ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, ÇEKVA’nın çalışmalarını basın olarak desteklediklerini vurguladı.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.