Nihat Köse güven tazeledi
banner110

Adana Veteriner Hekimler Odası’nın 46. Olağan Seçimli Kongresi yapıldı. Başkanlığa tek aday olan Kargılı hemşerimiz Nihat Köse, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Veteriner Hekimler Odası 46. Olağan Kongresine tek adayla gidildi, Nihat Köse 3. Kez Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanlığına seçildi.

Veteriner Hekimler Odası genel kurulunda ülkemiz hayvancılığının, mesleğimizin sorunları tartışıldı. Yeniden Veteriner Hekimler Odası Başkanlığına seçilen Nihat Köse, genel kurulun yeniden kendilerini görevlendirmesine teşekkür ederek şöyle dedi:

“Ülke hayvancılığının zor durumda olduğu her gün bir yerlerden şarbon haberi geldiği, insanların pahalılık bir yana şarbon korkusuyla ete dokunamadığı, meslektaşlarımızın sorunlarının çığ gibi büyümeye devam ettiği şu günlerde aldığımız sorumluluğun bilinciyle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle tekrar anımsatmak isterim ki yetkililer Veteriner Hekimleri görmezlikten gelmesinler. Etin ucuzlamasının da şarbonun da ya da daha birçok hayvancılığın sorunlarının da çözümü Veteriner Hekimlerdir. Yeter ki fiili hizmet zammı Serbest Veteriner Hekimlerin de dahil edildiği emeklilikteki düzenlemelerin yapılmaması nedeniyle meslektaşlarımızın çalışma azmini kırmasınlar.” 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.