Muhtarlarla güvenlik toplantısı
banner110

Kargı Kaymakamlığı tarafından her ay düzenlenen muhtarlarla güvenlik toplantısı yapıldı.

Kargı Belediyesi toplantı salonunda Kargı Kaymakam V. Hakan Alkan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, İlçe Jandarma Komutanı j.Teğ. Sedat Özmen, kurum müdürleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak amacıyla ilçe genelinde alınan asayiş ve güvenlik tedbirlerine ilişkin değerlendirme yapılarak muhtarların sorun ve talepleri dinlendi.

Muhtarlar tarafından iletilen sorun ve talepler ilgili kurum müdürler tarafından cevaplanarak, sorunların hızlı çözümü, taleplerin yerine biran önce yerine getirilmesi için ilgili kurum müdürleri talimatlandırıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.