Müftü Yıldız, üniversiteli öğrencileri dinledi
banner110

Kargı Müftüsü Mehmet Yıldız, üniversiteli öğrenciler ile gençlik üzerine sohbet etti.

Kargı Müftülüğü, üniversiteli öğrencilere yönelik sohbet programı düzenledi.

Mihri Hatun Camii konferans salonunda düzenlenen sohbet programına Kargı Müftüsü Mehmet Yıldız, Mihri Hatun Camii din görevlileri ve üniversite öğrencileri katıldı.

Öğrencilere yapılan ikramların ardından Müftü Yıldız, gençlerle tanışarak güncel konular üzerine sohbet gerçekleştirdi.

"İSLAM AHLAKIYLA YAŞAYAN BİR GENCİN İSTİKBALİ BELLİDİR"

Yıldız konuşmasında, "İslam ahlakıyla yaşayan bir gencin istikbali bellidir. Dinimiz genç bir dindir. Bugünlere gençlerimizin omuzlarında gelmiştir. Öyle bir gelecek var ki önümüzde ancak Peygamber Efendimizin getirdiği İslam medeniyetine sahip çıkan bir nesil hakim olacaktır. Dünya yaşantısında asıl maksadımız; Allah'ın rızası ve Peygamberimizin sevgisidir" ifadelerini kullandı.

Program gönüllere hitap eden sohbetlerinden dolayı öğrencilerin memnuniyetlerini ve teşekkürlerini Müftü Yıldız ve din görevlilerine dile getirmesiyle son buldu.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.