Milli Eğitim Müdürü Genç’ten Kargı Gazetesi'ni ziyaret
banner110

Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Kargı Gazetesi'ni ziyaret etti.

Gazetemizin bürosunu ziyaret eden Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Kargı Gazetesi muhabiri Ozan Acar ile eğitim ve gazetecilik üzerine sohbet etti.

Göreve geldiği günden beri basınla iyi ilişkiler kurduğunu belirten Genç, "Çalışmalarımızı sizlerin aracılığıyla kamuoyuna duyuruyoruz. Basın burada ilçemizin bir nevi sesi ve vatandaşlarla kurumlar arasında bir köprü vazifesi görüyor. Yapıcı habercilik tarzını takdir ediyorum. Haberlerinizin ilçemize katkı sunduğunu düşünüyorum’’ dedi.

Eğitimde güzel çalışmalar ve başarılar kazandıklarını belirten Müdür Genç, "ilçemizin eğitim alt yapısı oldukça kuvvetli, çocuklarımızla ilgilendiğimizde neler yapabileceklerini biliyoruz, görüyoruz. Şuanda ilk hedefimiz eğitimde ilçemizdeki başarı çıtasını yükseltmek. Bunu kısa sürede başaracağımıza inanıyorum’’ ifadesini kullandı.

Kargı Gazetesi muhabiri Ozan Acar ise göreve geldiği günden beri Milli Eğitim Müdürü Genç’in başarılı çalışmalarına şahit olduklarını belirtti. Eğitimle ilgili haberlerde basına yardımcı olan Genç’in tüm kurumlarda beklenen bir durum olduğunu belirten Acar, ziyaretinden dolayı Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç’e teşekkür etti.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.