Milletvekili Kaya, Kargılı Güreşçileri Mecliste ağırladı
banner110

Kargı Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan ve antrenörlüğünü Kazım Karabıyık ve Selcuk Şahin'in yaptığı güreş kursunda başarı gösteren Kargı İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Arda Peri mecliste ağırlandı.
Güreş kursunda aldığı verimle kendini kanıtlayan güreşçi Arda Peri, Ankara'da düzenlenen 11- 13 yaş grubu serbest güreş müsabakasına katılarak Türkiye 5. si oldu. Peri, ayrıca Çorum'da düzenlenen güreş müsabakasında 1., Amasya'da ise 3. oldu.
Gelecekte Kargı'yı ve ülkesini temsil etmeye hazırlanan güreşçi Arda Peri, Ak Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya tarafından TBMM'de ağırlandı.
Milletvekili Kaya, genç güreşçiyi tebrik ederek, "Ülkemizin geleceği gençlerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Bizlere mutluluk ve gurur yaşattıkları için başta emeklerini esirgemeyen antrenörlerimize, okul yönetimlerimize ve genç güreşçilerimize teşekkür eder, her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek isterim. " dedi. 

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.