Mehmet Helvacı’dan Hacı Odabaş’a genel kurul daveti
banner110

Kargı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan genel kurul una davette bulunan Kargı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Helvacı, birlik ve beraberlik içerisinde genel kurullarını yapmayı amaçladıklarını dile getirerek, kooperatif olarak esnaf ve sanatkarın her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini dile getirdi.

32 yıldır kooperatif yönetiminde yer alan 16 yıldır da Kargı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığını sürdüren Mehmet Helvacı, 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan genel kurulda başkanlığa tekrar aday olduğunu, esnaf ve sanatkârın her zaman yanında olacaklarını söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.