Mehmet Akif Ersoy'a duygulu anma
banner110

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde Kargı ÇPLA toplantı salonunda anma günü programı gerçekleştirildi.

Programa Kargı Kaymakamı Hasan Taş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Sedat Özmen, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ayhan Bodur, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Burak Coşkun, Nüfus Müdürü Bahattin Zeybek, Tapu Müdürü Fahri Kaya, Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Hüseyin Aksi, Ziraat Bankası Müdürü Hilmi Bakıcı, Atatürkçü Düşünce Derneği Kargı Temsilcisi Hasan Çiftlik, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Halide Tabakoğlu tarafından okundu. Programda türküler, oratoryo ve çeşitli illerden öğrencilerin okuduğu İstiklal Marşı izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Programın sonunda İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma haftası boyunca düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Kargı Kaymakamı Hasan Taş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Sedat Özmen, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç tarafından verildi. ​​​​​​​

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.