Meclisin yeni başkanı Mehmet Bektaş
banner110

2 yıldır Meclis başkanlığı görevini yürüten Osman Günay'ın tekrar aday olduğu seçimler için Mehmet Bektaş da adaylığını açıklamıştı.

Toplam 37 oydan 2 tanesi boş çıkarken, Mehmet Bektaş 18, Osman Günay ise 17 oy aldı. Gizli oylama ile yapılan seçimlerin ardından 18 oy alan Mehmet Bektaş meclisin yeni başkanı oldu. Oyların açıklanmasının ardından kısa bir konuşma yapan Osman Günay, Mehmet Bektaş'ı kutlayarak, görevinde başarılar diledi.

Mehmet Bektaş ise seçimlerin bir nöbet değişikliği olduğunu belirterek, tüm renkleri ile hizmetlere imkanlar ölçüsünde devam edeceklerini Çorum'a ve Çorum'un şirin köylerine hizmet götürebilmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Seçimlerde Kargı İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Devrez ve Vahit Kabakcı da oylarını kullandılar.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.