Kurban keserek ihtiyaç sahiplerine dağıttılar
banner110


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk ve Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanı Av. Alperen Özdemir, ihtiyaç sahiplerinin temel gıda ihtiyaçlarının resmi kurumlar ve halk yardımlarıyla karşılanması nedeniyle bu Ramazan kurban keserek pay dağıtımını uygun gördüklerini dile getirdiler.
Murat Soruk ve Alperen Özdemir, "İçinde bulunduğumuz Ramazan ayının faziletlerini idrak etme arzusu ve paylaşmanın daha da anlam kazandığı şu günlerde halkımızın sofrasında yer alabilme çabasıyla gücümüz ve imkanlarımız dahilinde hayrımızı gerçekleştirdik. Rabbim mübarek ramazan ayında ibadet ve hayırlarınızı kabul etsin. Gönül rahatlığıyla, hep birlikte iftar sofralarına oturabileceğimiz ramazanlara kavuştursun." dediler.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet ahali 4 yıl önce

Reklam da yapmasaymis iyi olurmus