Kuran-ı Kerimi güzel okuma yarışması yapıldı
banner110

Kargı Müftülüğü tarafından Kuran-ı Kerimi güzel okuma yarışması düzenlendi.

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle din görevlileri arasında düzenlenen yarışmalardan Kuran-i Kerim’i güzel okuma yarışması tamamlandı.

Yarışmaya Pelitözü Köyü Camii İmam hatibi Rıdvan Koç, Fatih Camii İmam Hatibi Rüstem Yaman, Köprübaşı Köyü Camii İmam Hatibi Abdullah Sezey, Ali Efendi Camii Vekil İmam Hatibi Emre Eskici ve Bademce Köyü Söbseki Mahalle Camii İmam Hatibi Şerif Bilgili yarışmacı olarak katıldı.

İlçe Müftü Vekili Fatih Kocagöl başkanlığında İmambey Camii İmam Hatibi Mahmut Yakar, Fatih Camii Müezzin Kayyımı Ali Osman Gerim ile İmam Hatip Ortaokulu Meslek Dersleri Öğretmeni Kamil Çakır’dan oluşan komisyon marifetiyle yapılan yarışmada Bademce Köyü Söbseki Mahalle Camii İmam Hatibi Şerif Bilgili birinci olarak Çorum’daki yarışmada ilçeyi temsil edecek isim oldu.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.