Kore Gazisine madalya takıldı
banner110

Kurban Bayramının 3. günü Kargı İlçesi Beygircioğlu Köyünde düzenlenen bayramlaşma şenliğinde, Muharip Gaziler Derneği Çorum Şube Başkanlığı tarafından Beygircioğlu Köyünde yaşayan Kore Gazisi Mehmet Doğan için madalya töreni düzenlendi.

Madalya törenine katılan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen bir konuşma yaparak; "Ülkemizde gazilerimize verilen değerlerin ve önemin ne kadar büyük olduğunu hepimiz biliyoruz. Bizler onların dertlerine ortak olmak ve sorunlarıyla ilgilenmemiz gerekiyor.

Çünkü onlar canları pahasına bizlerin ve ülkemizin bütünlüğü için savaşmışlardır. Düzenlenen bu organizasyonla beraber gazilerimizle bir araya gelmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından yapılan dualarla, Kore Gazisi Mehmet Doğan'a, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve Muharip Gaziler Derneği Çorum Şube Başkanı Muharrem Gül tarafından Gazi Madalyası takıldı.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.