Kızıl geyik avlama kotası için ihale açıldı
banner110

Kargı ve Osmancık'ta 1'er adet olmak üzere 2 adet kızıl geyik avlama kotası için ihale açıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı 11. Bölge Çorum Şube Müdürlüğü, 2019-2020 av turizmi kapsamında 2 adet kızıl geyik kotasının avlattırılması için ihale düzenliyor.

Kargı İlçesi Kösdağ Yaban Hayatı Geliştirme Sahasında 1 adet ve Osmancık-Dodurga İlçeleri Fındıcak Devlet Avlağında 1 adet olmak üzere 2 adet kızıl geyik avlama kotası açılan ihale 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a ve Döner Sermayeli Kuruluşlar İhale Yönetmeliğinin 29/a maddeleri gereği kapalı teklif usulü ile yapılacak.

İhale 23 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 14.00 ve 14.30'da Tarım ve Orman Bakanlığı Samsun 11. Bölge Müdürlüğü 19 Mayıs Mahallesi Ağabali Caddesi No: 13/A Samsun adresindeki ihale salonunda gerçekleştirilecek.

İhale şartnamesi ve ekleri Samsun'daki kurum adresinden veya İnönü Caddesi üzerindeki Çorum Şube Müdürlüğü'nden 100 TL karşılığında temin edilebilecek veya ücretsiz görülebilecek.

İhaleye katılmak isteyenlerin her bir kızıl geyik için 210 TL geçici teminat vermesi gerekiyor. 

Kubilay Olcan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.