KGK Yerel Medya Meclisi Adıyaman'da buluştu
banner110

KGK Yerel Medya Meclisi Adıyaman Buluşması programı, bugün saat 10.00'da Adıyaman Valiliği, Adıyaman Belediyesi ve Adıyaman Üniversitesi ziyaretleriyle başladı. Program, saat 14.00'de Arsemias Otel'de başlayan Yerel Medya Meclis Toplantısı ile devam ediyor. Arsemias Otel'de Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı ve İnternet Gazetecileri Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı da bugün saat 17.00'de başlayacak.

KGK yönetimi ve Yerel Medya Meclisi üyeleri, akşam saat 19.00'da Türkiye Petrolleri Tesisi'nde Kahtalı Mıçı Konseri ile günü tamamlayacak. Yarın sabaha karşı saat 03.30'da Nemrut'ta güneşin doğuşunu izleyecek olan KGK heyeti, gündüz ise Adıyaman'ın tarihi ve doğal güzelliklerinden Cendere Köprüsü, Kahta Kalesi, Samsat Sahabe'yi ziyaret edip, Samsat feribot turuna katılacaklar. Program, 26 Haziran Pazar günü serbest zaman ve konukların uğurlanması ile sona erecek.

ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Program kapsamında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, “Yerel Medya Meclisi’mizin Adıyaman buluşması kapsamında heyet olarak Adıyaman Valisi Sayın Mahmut Çuhadar’ı makamında ziyaret ettik. Sayın Valimize kabulü ve ev sahipliği için çok teşekkür ederiz. Heyet olarak Adıyaman Belediye Başkanı Sayın Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret ettik. Ev sahipliğine ve hoş sohbetine çok teşekkür ederiz. Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’u ziyaret ederek sosyal projeler bazında işbirliği imkanlarımızı konuştuk” ifadelerini kullandı.

Sevil Sınayuç

Anahtar Kelimeler:
Hacı OdabaşKGK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.