KGK Malatya Programı Başladı
banner110

Küresel Gazeteciler Konseyi Çorum Yerel Basın Temsilciliğini Kargı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü  Hacı Odabaş'ın üstlendiği, Kurucu Genel Başkanlık görevini duayen gazeteci Mehmet Ali Dim’in yürüttüğü Küresel Gazeteciler Konseyi Malatya programı başladı.

Türkiye genelinden 60 temsilcinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Küresel Gazeteciler Konseyi Malatya Buluşması, 29 Kasım-1 Aralık 2019 tarihlerinde KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, KGK yöneticileri ve gazeteciler, (29 Kasım Cuma) bu gün gün protokol ziyaretleri ile organizasyona start verdi.

KGK heyeti, Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahaddin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret edecek. Heyet protokol ziyaretlerinin ardından ilçe gezileriyle günü sonlandıracak.

30 Kasım Cumartesi günü ise Arapgir gezisi ile başlayacak program, saat 15.00'de Malatya Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu'ndaki KGK Yerel Medya Meclisi Toplantısı ile sürecek. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile açılacak toplantı KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’in konuşması, protokol konuşmaları, mesleki sunumlar ve katılımcıların konuşmaları ile sürecek. Saat 18.00'de KGK Yönetim Kurulu Toplantısı, gala yemeği ve plaket sunumu ile sonlanacak.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.