Kaymakam Uyar'dan 15 Temmuz mesajı
banner110

 Kaymakam Uyar mesajında şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından yapılmak istenen kanlı darbe girişimi; devletimize, demokrasimize, milli birlik ve beraberliğimize kasteden tarihimizin en karanlık hadiselerinden biridir. Milletimizin hürriyet ve demokrasimize sahip çıkmak adına basiretli direnişi sayesinde bu ihanet şebekesinin hain tuzakları bozulmuştur. Türk milletinin yeniden dirilişinin ve adeta şahlanışının destanı olan 15 Temmuz; tankın, topun, tüfeğin, uçağın ve modern silahların millet iradesinin karşısında bir şey ifade etmediğini, tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Harbi’nde olduğu gibi aziz milletimizin vatan aşkıyla bu toprakları her daim onurla korumaktan vazgeçmeyeceğini ve “Ömer Halisdemir”lerin asla tükenmeyeceğini göstermiştir. Anayasal düzenimizi, temel hak ve hürriyetlerimizi ortadan kaldırmaya yönelik hain darbe teşebbüsüne geçit vermeyen yüce Türk milleti; vatanın bölünmeyeceğini, bayrağın inmeyeceğini, bu topraklarda ezanların dinmeyeceğini ve demokrasimizin kazanımlarının ilelebet yaşayacağını tüm dünyaya bir kez daha duyurmuştur.

Kahraman milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü tebrik ettiğimiz bugün vesilesiyle; istiklali ve istikbali için canı pahasına ülkesini savunan 15 Temmuz şehitlerimizi ve tarih boyunca aynı mukaddes değerler uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum."

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.