Kaymakam Hasan Taş görevine başladı
banner110

Kargı Kaymakamlığına Hasan Taş atandı. Kaymakam Taş, Kargı'daki görevine başladı.

Kargı Kaymakamlığı görevine vekalet eden Emre Çifci'nin merkez dil kursu stajı için görevinden ayrılması üzerine Kargı Kaymakamlığına bir süredir Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan vekalet ediyordu.

Kargı Kaymakamlığına Hasan Taş atandı. Kaymakam Taş, 25 Ekim 2018 (bugün) itibariyle görevine başladı.

HASAN TAŞ KİMDİR?

1989 yılında Elazığ’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ’da tamamladıktan sonra 2011 yılında Gaziantep Üniversitesinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. 2012 yılında Kahramanmaraş Gelir Uzmanı Yardımcılığı, 2013 – 2015 yılları arasında Malatya Vergi Müfettiş Yardımcılığı görevinde bulundu.

2015 yılında Elazığ Kaymakam Adayı olarak meslek hayatına başladı. Adaylık süreci içerisinde İzmir Gaziemir Kaymakam Refikliği, Adıyaman Kahta Kaymakam Refikliği, Sinop Erfelek Kaymakam vekilliği yaptı. Bilecik Pazarzeri kaymakam vekilliği ve Çorum-Laçin Kaymakam Vekilliği de yapan Hasan Taş, 25.10.2018 tarihinde Kargı Kaymakamı olarak görevine başladı. Kaymakam Taş, evli ve 1 çocuk babasıdır. 

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.