Kaya'dan Özlem Kuzu Çevirme'ye ziyaret
banner110

Ak Parti Çorum Milletvekili, TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, geçtiğimiz aylarda Kargı'da hizmete açılan Özlem Kuzu Çevirme ve Kır Lokantasını ziyaret etti.

İşletme sahibi Nevzat Kuzu ile bir süre sohbet eden ve tesis hakkında bilgiler alan Milletvekili Kaya, böyle bir yatırımın Kargı, Çorum ve çevresi için gerekli, yerinde bir yatırım olduğunu belirterek, tebrik ve başarı dileklerini iletti, hayırlı işler diledi.

Kargı'da Sinop yolu üzerinde Uzunyurt Köyü Mevkii’nde hizmete açılan Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantası halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

İlçe merkezinde bulunan Özlem Kuzu Çevirme’nin lezzeti ile Kargı ormanlarının doğasını buluşturmak istediklerini belirten işletme sahibi Nevzat Kuzu, misafirlerin hem damak zevkine hem de göz zevkine hitap etmek ve insanların sakin huzurlu ve doğal bir ortamda dinlenmelerini amaçladıklarını belirtti.

Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantası 30 bin m2 açık alanda üzerinde, 250 m2 kapalı restoranı bulunan tesiste, kamelyalar, çocuk oyun parkı da bulunuyor.

İşletme sahibi Nevzat Kuzu, Milletvekili Oğuzhan Kaya'nın ziyaretinden ve yakın ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.