Kavuştu'dan Kargı çıkarması
banner110

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, memleketi Kargı ilçesinde Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı. Kavuştu, ayrıca bazı kamu kurum ve kuruluşlarını da ziyaret etti.

KARGI BELEDİYESİ'NE ZİYARET

Seçim bürosu açılışı öncesi Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'i makamında ziyaret eden Kavuştu, seçim çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kavuştu, "Allah'ın izni ve halkımızın teveccühü ile 31 Mart akşamı zaferle çıkacağımızdan kesinlikle eminim. Bu zafer karşısında benim de memleketim olan Kargı büyük hizmetler almaya devam edecek. İlçeme Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim. İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayımız Binali Yıldırım ile de irtibatım devam ediyor. İnşallah o da zaferle çıkacak ve gerekli tüm destekleri ilçemize verecek" dedi.

KAYMAKAM TAŞ İLE SOHBET ETTİLER

Kavuştu, Kargı Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir ve partililer ile birlikte Kargı Kaymakamı Hasan Taş'ı makamında ziyaret etti.

Kendisine yapılan ziyaretten memnun kaldığını belirten Kaymakam Taş, ikramlarda bulundu.

İlçede yapılan çalışmalar hakkında Kavuştu'ya bilgiler veren Kaymakam Taş, Kargı ilçesinde çalışmanın mutluluğunu belirtti.

Sohbet esnasında Kavuştu memleketi Kargı'yı çok sevdiğini ve elinden gelen tüm çalışmalarla Kargı ilçesini desteklediklerini söyledi.

Kavuştu, Kaymakam Taş'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GENÇ'E ZİYARET

Kavuştu ve beraberindekiler daha sonra Kargı Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç'i makamında ziyaret etti.

Kavuştu sohbet esnasında Müdür Genç'in çalışmalarından ilçe halkının çok memnun kaldığını belirterek, Genç'e teşekkür etti. 

Genç, memleketi Kargı ilçesinde çalışmanın gurur ve mutluluk verdiğini belirterek, "Allah'ın izniyle ilçemizde eğitim kalitesini en yüksek dereceye çıkartacağız" dedi.

Genç kendisine yapılan nazik ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek, ikramlarda bulundu.

Ziyaret programı Müdür Genç'in, ilçe halkının el emeği göz nuru olarak dokuduğu meşhur Kargı Bezini Kavuştu'ya memleket hatırası olarak hediye etmesinin ardından sona erdi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.