Kargı’nın ilk balık restoranı ‘’Aydın Et ve Balık Evi’’ açıldı 
banner110

Kargı’nın il balık restoranı ‘’Aydın Et ve Balık Evi’’ pazar alanı karşısında hizmete açıldı.

Kargı’da 16 yıllık tecrübesiyle balıkçılık yapan Şükrü Büyükaydın ve İsmail Yüncü ortaklığı ile pazar alanı Cengizhan Düğün Salonu karşısında hizmete açılan Aydın Et ve Balık Evi, alabalık, çupra, palamut, somon, istavrit, hamsi gibi balık çeşitlerinin yanı sıra ciğer şiş, tavuk şiş köfte, saç kavurma ve çorba çeşitleri gibi zengin menüsüyle hizmet veriyor.

Aile salonu, bahçe gibi alanları bulunan Aydın Et ve Balık Evi, evinde balık pişirmek istemeyen ancak balıktan vazgeçemeyen müşterileri de düşünerek kilo işi et ve balık siparişi de alıyor.

Aydın Et ve Balık Evi 6 Eylül 2019 Cuma’dan itibaren hizmet vermeye başlayacak. Aydın Et ve Balık Evi’ne 0541 795 16 39 ve 0537 816 86 46 numaralarından da ulaşabilirsiniz.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.