Kargılı hemşehrimiz İstanbul Vali Yardımcısı oldu
banner110


Kararname ile Altınordu Kaymakamı Kargılı hemşerimiz Niyazi Erten, İstanbul Vali Yardımcısı oldu.

NİYAZİ ERTEN KİMDİR?

1970 yılı İstanbul doğumlu olan Niyazi Erten''nin memleketi Çorum-Kargı (Uzunyurt Köyü).
Erten, İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1993 yılında Ankara Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Ankara Üniversitesinde Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yönetim Bilimleri üzerine yüksek lisans yaptı. Evli ve bir çocuk babasıdır.
1996 yılında Tekirdağ’da Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliğine başlayan Erten, sırasıyla Kastamonu/İhsangazi, Hakkari/Çukurca, Şanlıurfa/Hilvan, Isparta/Senirkent ve Gümüşhane/Kelkit Kaymakamlığı yaptı.
Son görev yeri olan Ordu Valiliği Vali Yardımcılığından 30.11.2016 tarih ve 2016/861 sayılı Müşterek Kararname ile Altınordu Kaymakamlığı görevine atandı. 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile İstanbul Vali Yrd.görevine atandı. Kargılı hemşerimize yeni görevinde başarılar dileriz. 

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.