Kargı’da 30 Ağustos törenle kutlandı
banner110

Kargı Kaymakamlığı’nda düzenlenen kutlama törenine, Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Cumhuriyet Savcısı Ceyda Öznur Gürel, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğ. Yunus Emre Yılmaz, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yard. Ömer Alay, Ak Parti İlçe Başkanı Sacit Özdemir, CHP İlçe Başkanı Hakan Çelik, MHP İlçe Başkanı Murat Soruk, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Vahit Kabakçı ve Ahmet Devrez, İlçe Müftüsü Mahmut Uluşahan, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, Kargı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Coşkun, İstanbul CHP Belediye Meclis Üyesi Sami Balcı, gaziler, kurum ve okul müdürleri, öğretmenler ile emniyet ve askeri personeller katıldı.

Kaymakamlık ve belediye başkanlığına ait çelenklerin Atatürk anıtına sunulmasıyla birlikte saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma J. Asb. Çvş. Lütfiye Dudar tarafından yapıldı. J. Asb. Çvş. Lütfiye Dudar yaptığı konuşmada, ‘’Bu zafer ülkemizi parçalamak hatta yok etmek isteyen güçler tarafından yıllar boyu sinsice hazırlanan planların, o gün için sonuncusu olan Sevr paçavrasının yırtılıp atıldığı, yeni Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı tarihi bir zaferdir’’ dedi. Konuşmanın ardından anma töreni sona erdi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.