Kargı'ya doğalgaz sözü!
banner110

Kargı'yı ziyaretinde bir vatandaşın "Sayın vekilim seçimde doğalgaz sözü vermiştiniz ne oldu doğalgaz" sorusunu yanıtlayan Milletvekili Kaya, "Söz verdik yapacağız. Diğer ilçelerimiz nasıl doğalgaza kavuşmuşsa Kargı'mızda doğalgaza kavuşacak" cevabını verdi.
Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya Kargı’da esnaf ziyareti yaptı.
Kargı Ziyaretine ilk olarak belediye Ziyareti ile başlayan Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’yı belediye binası önünde Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri Nevzat Kuzu, İbrahim Eken, Abdulaziz Akgül, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı ve belediye meclis üyesi Esra Peker, İl Genel Meclis Üyeleri Vahit Kabakçı, Ahmet Devrez ve parti yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Kargı Belediye Başkanı Zeki Şeni makamında ziyaret eden milletvekili Oğuzhan Kaya, Başkan Şen’le ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Ziyaretinin amacının Koronavirüs sürecinde esnafın yanında olmak, dertlerini dinlemek olduğunu belirten Milletvekili Kaya, daha sonra belediyeden ayrılarak esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaflara kolay bir süreçten geçilmediğini belirten Kaya koranavirüs’ün tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de etkilediğini ancak hükümetin tüm tedbirleri alarak bu süreci en az etkiyle kapatmak için çalıştığını söyledi.

VATANDAŞ DOĞALGAZI SORDU

Milletvekili Kaya’nın esnaf ziyareti sırasında yolda karşılaşıp sohbet ettiği bir vatandaş Kaya’ya doğalgazı sordu. "Sayın vekilim seçimde doğalgaz sözü vermiştiniz ne oldu doğalgaz" diyen vatandaşa Milletvekili Kaya, söz verdik yapacağız, diğer ilçelerimize nasıl geldiyse Kargı’mıza da gelecektir. İçiniz rahat olsun" dedi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.