Kargı polisi, şehitler için mevlit okuttu
banner110

Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Kargı’da yapılan programda şehitler için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu.

Mihri Hatun Camiinde düzenlenen program Mihri Hatun Camii İmam Hatipleri tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı, Mevlid-i Şerif ile devam etti.

Programın sonunda vatan uğruna şehit düşen polis, asker ve tüm güvenlik güçleri için dualar edildi.

İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, ilçede huzur ve güven ortamının sağlanması için çalışan emniyet mensuplarına ve bu konuda son derece duyarlılık gösteren ilçe halkına teşekkür etti.

Kargı İlçe Emniyet Amirliği tarafından organize edilen mevlit programına Kargı İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, teşkilatta görevli polisler ve polis yakınlarının yanı sıra cami cemaati katıldı.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.