Kargı 'kahramanlar' için yürüdü
banner110

Kargı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen destek yürüyüşüne katılanlar ellerinde Türk Bayrakları ile sloganlar atarak Mihrihatun Camii önünden Saat Kulesine kadar yürüdüler.

Yürüyüşe Kargı Kaymakamı Hasan Taş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Yunus Emre Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, İlçe Müftüsü Mahmut Uluşahan, Hastane Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Hasan Danacı, Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Coşkun, Esnaf Odası Başkanı Fevzi Bilgin, Şoförler Odası Başkanı Orhan Camcı, MHP İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Sacit Özdemir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, Cumhuriyet Halk Partisi Kargı İlçe Başkanı Hakan Çelik şehir dışında olması nedeni yürüyüşe katılamazken, CHP Kargı teşkilatının tamamı, Ziraat Bankası Müdürü Hilmi Bakcı, Halk Bankası Müdürü Özgür Baş, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Mihrihatun Cami Müezzini Yüksel Dikici Kuranı Kerim tilaveti okundu. İdlib'te yaşanan saldırıda şehit düşen askerler için duayı ise İlçe Müftüsü Mahmut Uluşahan yaptı. Yapılan duaların ardından toplanan kalabalık şehitlere destek ve Esad'a tepki sloganları attıktan sonra dağıldı.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.