Kargı İmam Hatip’ten iftar
banner110

Kargı İmam Hatip öğrencileri ve öğretmenleri iftarda buluştu.

Kargı İmam Hatip Ortaokulu ve Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi İmam Hatip Bölümü Öğrencileri tarafından ortaklaşa düzenlenen iftar yemeğine katılım oldukça yüksek oldu.

Okul bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Kargı İlçe Müftü V. Fatih Kocagöl, Kargı Milli Eğitim Şube Müdürü Muhsin Yıldız, Kargı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Emre Şıvgın, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bu yıl 2. Si düzenlenen geleneksel iftar yemeği öncesi Okul Müdürü Emre Şıvgın bir konuşma yaptı.

Şıvgın, konuşmasında “Bu sene 2. sini düzenlediğimiz geleneksel hale gelen okul veli öğrenci iftar buluşmamıza hoş geldiniz. Mübarek ramazan ayı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri ve Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi İmam Hatip Bölümü Öğrencileri beraber bir program hazırladı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayı. Bizleri kırmayıp, davetimize icap ederek bizlerin ve öğrencilerimizin bu mutlu gününü paylaşmış oldunuz” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi İmam Hatip Bölümü öğrencisi Ayşegül Yılmaz ilahi seslendirdi.

İftar yemeği Kargı merkez Mihri Hatun Camii din görevlisi Bayram Demir’in Kur’an Tilaveti ve yapılan duanın ardından sona erdi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.