Kargı esnafı iftarda buluştu
banner110

Kargı Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kooperatifinin düzenlediği iftar programına katılım oldukça yüksek oldu.

Her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak Cengizhan Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğine; Kargı Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Helvacı ve yönetim kurulu üyeleri Adem Bülbül, Hasan Ayrancı, Abdulaziz Akgül, Emin Kaplan ev sahipliği yaptı.

İftar yemeğine; Çorum Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek, Çorum Kahveciler Odası Başkanı Nesimi Özkubat, Çorum Kunduracılar Odası Başkanı Halil Gürbüzer, Çorum Elektrikçiler Odası Başkanı Erol Bozkurt, Çorum Lokantacılar Odası Başkanı Burhan Balcı, Çorum Bakkallar Odası Başkanı Özkan Şanal, Sungurlu Kahveciler Odası Başkanı Erdal Kolaylı, Çorum Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Hasan Eker, Çorum Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Necati Şimşek, Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin, Kargı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, Kargı Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, Kargı Müftü V. Fatih Kocagöl, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, kurum müdürleri, daire amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği iftar yemeği programında Kargı Esnaf Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Helvacı ve yönetim kurulu üyeleri tüm misafirlerle tek tek ilgilenerek, hayırlı Ramazanlar dileyerek, katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

İftar programı semazen gösteriminin ardından sona erdi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.