Kargı'da haşerelere karşı savaş açıldı
banner110

Kargı Belediyesi, çevre temizlik çalışmalarında oldukça titiz davranıyor.

Kargı Belediyesi temizlik ekipleri tarafından yaz aylarında oluşabilecek koku, böcek ve çeşitli risklere karşı ilçede bulunan tüm çöp konteynerleri dezenfekte edilerek temiz bir çevre ve sağlıklı bir yaşam sağlandı.

Ayrıca kaldırımlarda bulunan ve gözlere hoş görünmeyen otlar titizlikle biçildi.

Titizlikle yapılan ve her ayrıntısı gözden geçirtilen çalışmalar ilçe halkı tarafından büyük memnuniyet kazanırken, çalışmalar hakkında bilgi veren Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen; "İlçemizin her köşesinde her konudaki çalışmalarımız devam ediyor. Yol, kaldırım bakım çalışmalarından, parke taşı ve asfaltlama çalışmalarına, hijyenikli bir ortam için dezenfekte çalışmalarından, çevre düzenleme çalışmalarına kadar her ayrıntıyı tekrar gözden geçirterek eksiklikler varsa tekrar tamamlıyoruz" dedi. 

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.