Kargı'da farklı seviyeli kavşak düzenlemesi
banner110

Yüzlerce kazanın meydana geldiği ve çok sayıda insanın hayatını kaybettiği Kargı ilçesi Beygircioğlu köyü mevkiinde bulunan üç yol kavşağı yeni çalışmalarla daha sağlıklı hale getirildi.

Üç yol kavşağının daha önce yeri değiştirilmişti, fakat yeni yerde de trafik kazalarının meydana gelmesi yetkilileri tekrar harekete geçirmişti.

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'in girişimleri sonucu "Farklı Seviyeli Kavşak" projesi onaylanmıştı.

Aylar süren çalışmaların ardından üç yol kavşağı tamamen ortadan kaldırılarak, farklı seviyeli kavşak hizmete girdi.

Başkan Şen, yaptığı açıklamada; “Kargı ilçemizin üç yol kavşağı sorunu karşısında aylardır çalıştık. Proje üstündeki çalışmalarımız olumlu sonuç verdi. Üst düzey yetkililerle yapmış olduğum görüşmeler sonrasın da “Farklı Seviyeli Kavşak" projemizi onaylattık ve aylar süren çalışmalar sonucunda farklı seviyeli kavşak hizmete girmiş bulunuyor. İlçemize hayırlı olsun. Bundan sonra canların yanmasını önleyecek bu kavşağın yapımında emeği geçen başta Ak Parti Çorum Milletvekillerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi. 

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.