Kargı Belediyesi'nin iftar sofrasına büyük ilgi
banner110

Belediye binası giriş katına kurulan, Cengiz Çağlayan’ın işletmeciliğini yaptığı Çağlayan lokantası tarafından organize edilen ve çeşitli menüden oluşan iftar sofrasında, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen vatandaşlara yemek dağıtımı yaptı.

Yemek dağıtımının ardından Başkan Şen, vatandaşlarla tek tek sohbet ederek isteklerini dinledi. Başkan Şen konuşmasında; "Her yıl Ramazan ayında kurduğumuz iftar sofrasına bu senede vatandaşlarımızın ilgisi büyük.Elimizden geldiği kadar vatandaşlarımızı memnun etmenin gayreti içindeyiz.İftar menümüzün çeşitliliği üzerinde titizlikle durmaktayız.İftar soframıza katkıda bulunan hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun der, tüm müslüman alemine hayırlı ramazanlar dilerim.” dedi. Kargı Belediyesi İftar Sofrasında Ramazan ayı boyunca her gün 600 kişiye yemek dağıtımı yapılmaktadır.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.