Kargı, 2018'i sakin geçirdi
banner110

Kargı’nın 2018 yılı emniyet ve asayiş istatistikleri belli oldu.

Asayiş yönünden sakin olan ilçede, olaylara müdahale ve olayları çözme de polisin başarısı da yüksek oranda.

Kargı İlçe Emniyet Amirliği 2018 yılında olayları aydınlatmada ortalama %99 gibi büyük bir başarı elde etti.

2018 yılında Kargı’da, polis görev ve sorumluluk bölgesinde, kişiye karşı işlenen suç sayısı 108. Bu olaylardan 106’sı aydınlatıldı, 2 olay ise faili meçhul olarak kayıtlara geçti. Aynı yıl içerisinde, mal varlığına karşı işlenen 16 suçtan 12’si aydınlatıldı, 4 olay faili meçhul, 12 topluma karşı işlenen suçtan ise tamamı aydınlatılarak suçlular adli makamlara sevk edildi.

2018 yılında millete ve devlete karşı 6 olay meydana gelirken bu olaylardan 5’i aydınlatıldı, 1 olay faili meçhul olarak kayıtlara geçti. 

KARGI TRAFİKTE DE SAKİN BİR YIL GEÇİRDİ

2018 yılında asayiş olayları bu şekilde gelişirken, trafikte de Kargı sakin bir yıl geçirdi. İlçe Emniyet Amirliği görev ve sorumluluk bölgesinde 2018 yılında toplam 14 trafik kazası meydana geldi. Bu trafik kazalarında 35 kişi yaralandı.

Yıl içerisinde 693 araç kontrollerde sorgulandı. Yapılan bu kontrollerde 186 araca toplam 53 bin 271 lira cezai işlem uygulanırken, 32 araç ise trafikten men edildi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.