Karabacak Mobilya, AHL’ye yakıştı
banner110

1983'ten günümüze Çorum, Amasya, Kayseri, Tokat, Samsun, Kırıkkale bölgelerinin en büyük mobilya mağazalarından olan Karabacak Mobilya yeni şubesiyle AHL Park’ta 1. Katta mobilya satışı için müşterilerini bekliyor. Alanında iddialı olan Karabacak Mobilya’nın resmi açılışı ise Aralık Ayı’nda olması planlanıyor.

Uğur Mumcu Caddesi’nde yıllardır Çorumlulara hizmet veren, köklü ve öncü mobilya alışveriş merkezlerinden olan Karabacak Mobilya, AHL Park’ta yeni şubesiyle evlerinizin mimarı olmaya devam edecek. Sektörü ve yenilikleri yakından takip eden, teknolojinin ve çağın gerektirdiği tüm imkanları kullanan Ali Karabacak, mimarların çizimlerine kendi tecrübelerini de katarak, kaliteli fabrikalarda üretim yaptırıyor.

AÇILIŞ ARALIKTA

Konu ile ilgili açıklama yapan Ali Karabacak, “ 1983 Yılında Karabacak Mobilya olarak başladığımız iş hayatımıza bu gün 5 şubemizle hizmet veriyoruz. AHL şubemiz satış faaliyetine başladı. Resmi açılışımız ise Aralık Ayı’nın son günlerinde gerçekleştirilecek.Tüm halkımızı şubemize bekliyoruz” dedi.

ÇİFTÇİLER UNUTULMADI

Karabacak Mobilya kampanyalarını tasarlarken çiftçileri unutmadı. Çiftçilere özel kampanya hazırladıklarına değinen Ali Karabacak, “ Çiftçi kardeşlerimiz ürünü buradan aldığında zamsız, faizsiz seneye hasat zamanı ödeyebilecekler” ifadelerine yer verdi.

BAMBİ YATAĞA ÖZEL SHOWROOM

Karabacak Mobilya AHL Park Şubesi’nde müşterilerin yatak modellerine uygun fiyatlarla Bambi Yatak güvencesiyle ulaşabileceklerini kaydeden Ali Karabacak, “Yatak modellerinde aradığınız konforu ve huzuru Bambi Yatak ile bulacaksınız. Yoğun ve tempolu bir günün ardından ya da spordan sonra evinize gelip, üzerinizdeki tüm yüklerden kurtulup rahat bir uyku hayal ediyorsanız Bambi yatak sizin için en doğru seçim olacaktır” dedi.

Karabacak, “Değerli müşterilerimizin uykusunu düzenleyecek ve rahat bir uyku sunacak, her müşteriye hitap edebilecek farklı teknolojilere sahip yataklar şubemizde Çorum halkına sunulacak. Çift kişilik (160x200, 180x200, 140x190, 150x200, 200x200), tek kişilik (100x200, 90x190, 90x200,120x200 cm) yatak boyutları(ebat) bulunmaktadır. En ucuz ve en kaliteli yatak modellerini Bambi güvencesiyle Karabacak Mobilya’da bulabilirsiniz ” ifadelerine yer verdi.

KAMPANYALARDAN YARARLANIN

Berkan Karabacak ise ürünler ve kampanyalar hakkında bilgi verdi. Berkan Karabacak “ Karabacak Mobilya Ailesi olarak AHL Park 1. Katta yeni şubemizde satışlarımıza başladık. 300 metrekare alanda koltuk takımları, yemek odaları, yatak odaları, aksesuar çeşitleri, bambi yatak bayiliğini sunmaktayız. Çorum Halkının özlemiş olduğu özel tasarım ürünleri sizlere sunmaktan onur ve gurur duymaktayız. Bütün halkımızı mağazalarımıza davet ediyorum hafta sonuna özel kampanyalarımız, peşin fiyatına 24 ay taksit imkanları gibi çeşitli kampanyalar sizleri bekliyor.

Her hafta cuma, cumartesi ve pazar kampanyalı ürünlerimiz satışa sunulacak. Çorumluları bu kampanyadan yararlanmaları için şubemize bekliyoruz. Sezonun ev ve dekorasyon trendlerini keşfederken, evinizi baştan sona yenileyebileceğiniz imkanları sunarken AHL Park Şubemizde bu eşsiz deneyim yolcuğuna siz değerli müşterilerimizi bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.

HAYATINIZA FARK KATMAK İÇİN SİZİ BEKLİYOR

36 yıl önce Sadık Karabacak tarafından kurulan, ilk günkü heyecanla "Aile Şirketi" olarak yoluna devam eden Karabacak Mobilya, ülke genelinde kalitesini ve varlığını ispatlamış 80 mobilya firmasının Çorum bayiliğini yapıyor.

Karabacak Mobilya, yeni yaşam formları yaratmak için mobilyaların beğenilere sunulduğu konsept markasıdır. Yemek odasından genç odasına, yatak çeşitlerinden, aksesuara kadar birbirinden geniş ürün yelpazesiyle hayatı şekillendiren Karabacak Mobilya farklı yaşam tarzlarını modern ve yenilikçi yaklaşımıyla evinize taşıyor.

Çorum'un gülen yüzü, sempatik tavırları ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Ali Karabacak'ın yönettiği firma, bölgenin en kapsamlı, en tecrübeli mobilya mağazası konumunda.Farklı beğenilere seslenen alternatifler ve rahatlığın en doğal halini sunan yaşam çözümleri, ulaşılabilir tasarım anlayışıyla Karabacak Mobilya hayata fark katmak için sizi bekliyor.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.