İşte Belediye gerçekleri!
banner110

CHP Kargı Belediye Meclis Üyesi Sonay Ergül, belediye meclisinde verdiği önergeler reddedilince verdiği soru önergelerini basın ve sosyal medya aracılığıyla kamuoyu ile paylaştı.
Belediye meclisinde tek CHP’li meclis üyesi olan Ergül, yapılması gereken uygulamaları ve yapılan tüm usulsüz uygulamaları mecliste gündeme getirmeye devam edeceğini, reddedilen tüm önergeleri basın ve sosyal medya aracılığıyla kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğini belirtti.
CHP Kargı Belediye Meclis Üyesi Sonay Ergül sosyal medyadan şu paylaşımları yaptı.
‘Değerli kargı halkına duyurulur. CHP olarak belediye meclisine vermiş olduğumuz soru önergemiz 
Sn. Belediye başkanı Zeki Şen ve AKP üyelerinin oyu ile red edilmiştir. Vermiş olduğumuz soru önergelerimiz,
1.Vatandaşlarımızdan alınan 200 tl vidanjör ücretinin iptali
2. Belediyenin kanalizasyon arıtma tesisinin neden kapatıldığını öğrenmek ve tekrar çalıştırılması
3.Haftalık yapılan encümen toplantı kararlarının belediye meclis üyelerine verilmesi
4.Kum ocağının çalışma şekli ve orman arazisinden alınan izin belgesi tespiti
5. Sn. Belediye Başkanına tahsis edilen makam aracının sınırsız kullanım hakkı olsa da mesai saatleri dışında evinin bahçesinde tutulmaması belediye garajında durması (belediyeyle hiçbir bağı olmayan şahısların makam aracını kullanmaması) AKP Çorum Belediye Başkanımız mesai belediye kapısında baslar değip sabah şahsi aracıyla gelirken bizim başkan ise nerdeyse makam aracıyla uyuyacak.
6.İlçemize bağlı tüm köylerin kasap ve kebap salonlarının kargı belediyesi tarafından kontrolü yapılırken (kacak hayvan kesimi) Uzunyurt’ta bulunan Özlem Kuzu Çevirme Et Lokantası’nın neden kontrol dışında tutulması
Bu soru önergemiz Sn. Belediye başkanı ve AKP oy çokluğuyla red edilmiş olsa da siz saygı değer kargı halkımızın vicdanlarında tekrar değerlendirilecektir.
5000 Nüfuslu bir ilçe belediyesi düşünün çalışan personelin haritacısı Osmancık’tan, inşaat mühendisi Çorum’dan, muhasebecisi Çorum’dan, Kum ocağı çalışanı Çorum’un Aşdavul Beldesinden geliyorsa, birçok belediye ihtiyaçları Çorum’dan getiriliyorsa, zengin polis emeklisine iki adet klima alınıyorsa kebapları yandaşı olan ve meclis üyesi Nevzat Kuzu’dan alıp faturasını başka lokantalara kestiren (yasalarda acık net meclis üyesi belediyeyle hiçbir ticari bağı olamaz görev süresi bittikten sonra iki yıl daha sürer bu yasak) bunu bile bile yapılıyorsa bu memleket ileri gidemez nüfusumuz değişmez o kadar nalbura kum satıyor kaç liralık makbuz var bilinmiyor Nalbantoğluna ne kadar kum satılmış bilinmiyor, TOKİ’lere ne kadar kum gitmiş bilinmiyor çünkü belediyeyi yönetmek yasalar çerçevesinde adalet terazisinde olmalı diye düşünüyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız halkla iç içe olacaksınız derken bizim belediye başkanımız halkından uzak duruyor. Belediye Özlem Kuzu Çevirme’de, Çağlayan Kebap’ta oturmakla, sabah saat 11’e kadar yatmakla yönetilemez.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.