İstanbul'daki Cihadiyeliler iftarda buluştu
banner110

Merkezi İstanbul Pendik’te bulunan Çorum Kargı Cihadiye Köyü Derneği iftar programı düzenledi.

Geleneksel olarak düzenlenen iftar programına yoğun bir katılım sağlandı.

Pendik Orta Mahallede bulunan Çağatay Düğün Salonunda 19 Mayıs 2019 Pazar günü organize edilen iftar programına ÇORDEF (Çorum Dernekler Federasyonu) Genel Başkanı İsmail Gölten, ÇORDEF başkan yardımcıları, köy dernek başkanları ve Cihadiye Köyü dernek üyeleri ailecek katılım sağladılar.

İftar programı tasavvuf müziği, ilahiler ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İftar yemeğinin hemen ardından semazen gösterisine geçildi. Programa katılanlar semazen gösterisini yoğun ilgi ile izlediler. Semazen gösterisinin ardından bir araya gelme imkanı bulan üyeler uzun süre sohbet etti.

Cihadiye Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Cebeci, yaptığı açıklamada; "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayına erişmenin ve bu mübarek ayda iftar programı düzenleyerek üyelerimizin birlik beraberliğini sağlamak, kaynaşmalarına vesile olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ümit ederim ki bundan sonraki süreçte de üyelerimizin gönül bağlarını daha da kuvvetlendirmek, kaynaşmalarını daha da artırmak için daha fazla etkinlik yapmaya ve bu tür programların devamını sağlamaya çalışacağız. İftar programı organizasyonunda emeği geçen öncelikle dernek yönetimime, katılım sağlayan misafirlerimize ve üyelerimize teşekkür ederim" dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.