"İhale konusu siyasi bir linçtir"
banner110

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, çay ocağı ihalesi ile ilgili iddialara yanıt verdi.

“İhale konusu siyasi bir linçtir” diyen Başkan Şen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ben göreve geldiğimde bu çay bahçesinin kira günü dolmuştu. Dolmadan bir ay önce kira bedeli 165 TL aylıktı ve encümenle kira günü uzatılabiliyordu. Burası kıymetli bir yer, burayı açık ihale yapalım arkadaşlar dedim. İhaleye katılımı arttırıp belediyenin menfaatlerini kollamamız gerekir diyerek açık ihale yaptım.

Benim kötü niyetim olsa encümenle uzatır, hiç açık ihale yapmadan bu işi bitiririz. Hem açık ihale yapacağım, hem vatandaşı ihaleye girmeyin diye tehdit edeceğim, bu mantığa sığmıyor. Bu bir siyasi linç.

Şikayet eden CHP'li arkadaş suyu keserim ya da dükkanının önünü kepçeyle kazarım gibi şahsıma afaki iftiralar attı siyasi linç olarak. O arkadaşımız da ihaleye girdi. Bu etapta ne yapmışım, hiçbir şey yapmadım. Yani 165 TL aylık kirası olan bir yeri 400 TL muhammen bedelle ihaleye çıkartıyorum. Açık ihale yapıyorum belediyeye bir gelir olsun diye. Ben 165 TL'den 200 TL yapıyorum dediğim zaman encümenle kirayı uzattığım zaman açık ihale yapmadan bu iş bitiyordu. Tek amacım açık ihale ile katılım yükselsin, Belediyenin bütçesine bir fayda olsun dedim. Bu konuyla da ilgili herhangi bir delil de yoktur ve şahitler birbirinin yakınıdır. Açıkça şahsıma yapılan bir iftiradır. Bu konuda Türk adaletine güveniyorum.” dedi.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.