Hakim Topaloğlu ve Savcı Şahin’e veda
banner110

Son yayınlanan Adli ve İdari Yargı 2018 Yılı Ana Kararnamesi ile tayinleri çıkan Kargı Hakimi Süreyya Topaloğlu ve Kargı Cumhuriyet Savcısı Ahmet Rüfai Şahin için veda yemeği düzenlendi.

Kargı Irmak Tesislerinde düzenlenen veda yemeği programına Hakim Ömer Bozkurt, Cumhuriyet Savcısı Kemal Yağbasan, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, Kargı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, kurum müdürleri, adliye çalışanları, emniyet ve askeri personel ile aileleri katıldı.

Yemekte konuşma yapan Hakim Süreyya Topaloğlu, Kargı’dan güzel duygularla ayrıldığını belirterek, herkese teşekkür etti.

Cumhuriyet Savcısı Ahmet Rüfai Şahin’de yaklaşık 2 yıldır Kargı’da görev yaptığını ve güzel dostluklar edindiğini belirterek herkese teşekkür etti.

Yemeğin ardından Hakim Ömer Bozkurt tarafından Cumhuriyet Savcısı Ahmet Rüfai Şahin’e, Cumhuriyet Savcısı Kemal Yağbasan tarafından da Hakim Süreyya Topaloğlu’na, ‘Adliyemize vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görevinizde başarılar dileriz’ yazılı plaket verildi. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.