Girişimci kadınlar stant açtı
banner110

Kargı Yeşilköy Köyü'ndeki girişimci kadınlar Tarım Fuarı'nda stant açtı. 
İl Tarım Müdürlüğü'nün daveti ile fuara katılan ve stant açarak kendi ürettikleri el emeği ürünleri tanıtan kadınlar fuara katılanlar tarafından tam not aldı. 


Bu yıl 8’incisi düzenlenen Çorum Tarım ve Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nda stant açan Yeşilköy Köyü Muhtarı Eyüp Aksoy'un eşi Zeliha Aksoy öncülüğündeki kadınlar el emeği ürünleri beğeniye sundu. 
Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mustafa Özbayram, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Atlas Uluslararası Fuarcılık Sahibi Fevzi Atasagun, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çorum İl Müdürü Orhan Sarı, Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Pankobirlik Başkanı Ahmet Pehlivan, Kargı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hacı Odabaş ve beraberindekiler Kargı Yeşilköy Köyü'ndeki girişimci kadınların standını ziyaret etti. 
Stantta kadınların kendi ürettikleri el emeği ürünlerden salça, turşu, pirinç, pekmez gibi gıda ürünleri yer aldı. 


Vali Mustafa Çiftçi, kadınların yaptığı tarhana çorbasını da kendi elleri ile ikram ederek, girişimci kadınların her zaman desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi. 
Daha önce İş-Kur'dan kurs alan ve bir araya gelerek köylerinde Genç Girişimci Kadınlar Kooperatifi de kuracak olan kadınlar, kendi ürettikleri doğal el emeği göz nuru ürünlerin satışını yaparak, aile bütçesine de katkıda bulunmayı hedefliyorlar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.