"Gençlerimiz kumardan uzak durmalı"
banner110

Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanlığı, verdiği seminerle gençleri zararlı alışkanlıklara karşı uyardı.

Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanlığı, her hafta vermiş olduğu eğitim seminerlerinde bu hafta zararlı alışkanlıklar konusunu işledi.

Ülkü Ocakları Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk tarafından lise ve üniversite öğrencilerine verilen seminerde alkol, uyuşturucu ve kumar konusunda gençler bilgilendirildi.

Kargı Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk, eğitim seminerinin ardından yaptığı açıklamada; "Asırlık Kargı Panayırımız bu sene de başlamış olup tüm halkımızın güzel bir panayır geçirmelerini temenni ederim. Her yıl olduğu gibi panayırımızı tüm hemşerilerimiz coşku ile karşılamakta güreş gibi etkinlikleri sabırsızlıkla beklemekteler.

Yalnız panayırın en kötü yüzü olan aşağı panayır olarak adlandırılan pazar alanında kurulan panayırdır. Bu alanda küçük büyük demeden gençlerimiz kumar oynatılmaktadır. Ocağımızda düzenlediğimiz seminerlerimizde buna dikkat çekiyoruz. Gerekli uyarıları yapıyoruz. Ben şahsım adına ocağımıza gelen hiç bir gencin oraya gitmeyeceğini garanti ediyorum. Fakat bizim ulaşamadığımız diğer gençlerimizin bu alandan uzak tutulması gerekmektedir. Bunun için gerekli tedbirlerin ilgili kurumlarca alınması gerekmektedir. Ayrıca anne ve babalara da bu konuda büyük görev düşmektedir. Bu konuya özen gösterilmesini umuyor kıymetli halkımıza tekrar hayırlı bir panayır dönemi geçirmelerini temenni ediyorum’’ diye konuştu.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.