EVDE KAL KARGI!
banner110

Kargı Belediyesi tarafından alınan tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmaları sürdürülürken, Kargılılara evde kal çağrısı yapılıyor.

'VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN EMRİNDEYİZ'

Kargı Belediyesi vatandaşların her zaman emrinde olduğunu açıklayarak, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara sokağa çıkma yasağı getirildiğini, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve Zabıta Amiri Ömür Meriç telefon numaralarını yazarak, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan kimsesiz vatandaşların gerekli ihtiyaçlarının karşılanması için kendilerine ulaşılabileceğini bildirildi.

İHALE İPTAL EDİLDİ

Kargı Belediye Başkanlığı, mülkiyeti kendisine ait olan hamamın yapılacak olan kiralama ihalesini de dünya genelinde yaşanan koronavirüs salgını nedeni ile iptal etti.

SEBZE PAZARI KAPATILMIŞTI

Kargı Belediyesi tarafından Cuma günü kurulan sebze pazarının koronavirüs tedbirleri kapsamında ikinci bir emre kadar kapatıldığı bilgisi verilmişti.

65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ikametlerinden dışarı çıkmamaları, park, bahçe gibi açık alanlarda dolaşmalarının sınırlandırıldığı duyurusu yapıldı.

OTURMA ALANLARI KALDIRILDI

Kargı'da tüm lokanta, restoran, pastane ve benzeri işlerlerinin sadece paket servis, gel-al benzeri şekilde müşterilerin oturmasına müsaade etmeden hizmet vermeleri, bu nedenle lokanta/restoran, pastane ve benzeri işyerlerinin oturma alanları kaldırılmıştı.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.